Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2005

Χαίρετε! (by dr. Zhivago)

Τι νέα? Τίποτα ε? Τα ίδια? Πέρασε η μέρα...Νύχτωσε...Κάνατε πράγματα...Μιλήσατε με ανθρώπους...βγάλατε λεφτά (λέμε τώρα), φάγατε λεφτά, είδατε τηλεόραση...Περνάνε οι μέρες τα χρόνια οι καιροί...Τι καταλάβατε? Σκεφτήκατε τι γίνεται γύρω σας? Προβληματιστηκατε? Αναλύσατε? Οχι ε? Δε πειράζει...

Γι'αυτό είναι ο doctor εδώ! Ο doctor Zhivago είναι ο καλύτερος φίλος της νοικοκυράς. Θα αναλύσει τα τεκταινόμενα, θα τριβελίσει τα κακώς κείμενα, θα σας κάνει να κλάψετε να γελάσετε, να νίωσετε (φώσκολος style)!!

Όπως και να'χει ο doctor θέλει να σας κάνει να σκεφτείτε και θέλει να ακούσει τι έχετε να πείτε.

Γεία σας κορίτσια!! Είμαι ο doctor Zhivago και μόνο αυτό σας αρκεί να ξέρετε για μένα. Ίσως και οτι κάνω διδακτορικό στην αμερική τώρα...Άλλα κόλπα....

Οπότε καλή μας τύχη, καλή ανάγνωση σε σας, καλό γράψιμο σε μένα και καλό βόλι εκατέρωθεν..

Doctor Zhivago

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Agapite sunadelfe Dr. Zhivago lupamai pou tha to po alla ta keimena pou tha akolouthisoun apo tin anatreptiki mou pena tha uperfalagisoun ta ftoxa anagnosmata sou!

Epifulasomai gia tin sunexeia!Dr. Strangelove speaking...

1:10 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητέ dr. strangelove μη ξεχνάς οτι υπάρχει και ο dr. who στο επιστημονικό δυναμικό μας! Είναι έτοιμος να σε συντρίψει intellectually και πάραυτα να δηλώση υποταγή και αναγνώριση στη σοφία του dr. zhivago.

8:14 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home