Κυριακή, Ιουλίου 31, 2005

Ξεκολλήστε ρε!!! (by Dr. Who)

Καλοί οι έρωτες του παρελθόντος αλλά το μέλλον ήταν (και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχω) θα συνεχίσει να είναι μπροστά!

Μην εκπλήσσεστε!

Καλοί οι έρωτες που πάνε χρόνια αλλά εγώ σας θυμάμαι στο ίδιο μέρος εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακούσει ότι η αναλογία ανδρών:γυναικών είναι υπέρ μας - το γνωρίζατε?

Κράξτε με όσο θέλετε αλλά (ελπίζω) κάποια στιγμή θα δείτε πόσο δίκιο έχω.

3 Comments:

Blogger Dr. Zhivago said...

Προς χάρης της συζητήσεως θα παραθέσω τα λόγια δυο μεγάλων φιλοσόφων:

"Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"
Μ.

και

"Αντί να ξέρεις να σταματάς, καλύτερο είναι να ξέρεις να προχωράς".
Α.


Όσο για το επίμαχο θέμα θα ομολογήσω οτι θα μπορούσα με μεγάλο σθένος να υποστηρίξω ή να καταρρίψω τα λεγόμενα του φίλτατου Dr. Who.

Ομολογώ οτι είμαι προβληματισμένος/μπερδεμένος υπέρ του δεόντος.

1:41 π.μ.  
Blogger christos said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

8:18 π.μ.  
Blogger christos said...

Αγαπητέ Dr. Zhivago, προς χάριν της συζητήσεως όπως και εσείς αναφέρετε, θα σας παρακαλούσα να καταρρίψετε (με ή χωρίς σθένος, nevermind) τα όσα εγώ στηρίζω. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα δύο ρητά που επικαλείστε συμφωνούν με την άποψη που διατύπωσα στην αρχική μου θέση.

Ο προβληματισμός που εκφράζετε είναι θετικό σημάδι και γνωρίζω ότι είστε εκ φύσεως χαρακτήρας που αναζητά την αλήθεια σε όλο της το βάθος και όλο της το μεγαλείο.

Συνάδελφε Dr. Flou, η πράξη την οποία επικαλείστε ως την πλεον δύσκολη στιγμή, δεν είναι τίποτε παραπάνω από την εξωτερίκευση τελικών αποφάσεων στις οποίες καταλήγουμε μέσω της διαδικασίας της αναζήτησης στις πιο απόκρυφες πλευρές του εαυτού μας. Κοινώς, όλα είναι στο μυαλό μας. Από εκεί ξεκινούν όλα και εκεί καταλήγουν.

8:21 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home