Τετάρτη, Απριλίου 20, 2005

Σημείωμα κατάταξης ΕΛΗΦΘΗ (by Dr. Strangelove)

«ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

1. Ο Dr. STRANGELOVE καλείται για κατάταξη στις τάξεις του Στρατού με την 43/2005 ΕΔΥΕΘΑ / ΓΕΣ / ΔΣΛ.
2. Έχει επιλεγεί για ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΥΕΑ.
3. Υποχρεούται να καταταγεί στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝ την 10/05/2005 και στις ώρες από 08.00 μέχρι και 13.00.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8 ΑΠΡ. 2005»

Αυτό ήταν φίλοι μου. Τα ψέματα τελείωσαν. Η πατρίδα μας καλεί και έχουμε χρέος να είμαστε στις 10/5 πρωί-πρωί με την αυγούλα στην Αυλώνα Αττικής 451km μακριά από την Θεσσαλονίκη μας, σε μία από τις πλέον μάχιμες μονάδες του Στρατού μας!!!

Τι έκανες μέχρι τώρα γιατρουδάκο; Πρωινό ξύπνημα στις 10-11; Καφεδάκια με φίλους και «φίλες» στην όμορφη Σαλονικιώτικη Παραλία; Λουκούλεια τσιμπούσια μέχρι το απόγευμα στα γραφικά σοκάκια της Πλατείας Άθωνος; Παγωμένες μπυρίτσες στα πολυάριθμα μπαράκια της Νύμφης του Θερμαϊκού; Αδιάκοπο παιχνίδι με τις πανέμορφες νεανίδες της Μακεδονίας (ευρύτερης εντός και εκτός ελληνικών συνόρων); Βραδιές παθιασμένου SEX βουτηγμένες σε λίτρα ιδρώτα (όταν στεκόμασταν τυχεροί); Επιστροφές στο σπίτι τρικλίζοντας με τον ήλιο να «βαράει» τα κατακόκκινα από το ξενύχτι και το αλκοόλ μάτια μετά από σκυλελέ γλέντια;

Παλιά φίλε μου γιατρουδάκο!!! Τώρα σε περιμένει ο Ε.Σ. Βλάχοι καραβανάδες που φωνάζουν σαν συμφωριασμένοι, ξύπνημα στις 6.30, καψώνια, αναφορές, λάντζα, Καλλιόπη, παγωμένα ντουζ (αυτά αντέχονται μόνο στο Ποσείδι), ασκήσεις και βέβαια γερμανικά νούμερα (2-4) στην ψυχοφθόρα σκοπιά παρέα με όλες τις αρνητικές σκέψεις που χωράει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Θα επιστρέψω με νεότερα από την επικείμενη μετάταξή μου στην Πολεμική Αεροπορία την επόμενη εβδομάδα. Αλλιώς δεν την παλεύουμε με τίποτα. Dr. Zhivago λιποτακτώ και έρχομαι στα μέρη σου!!!

1 Comments:

Blogger christos said...

Είθε αυτή η εξέλιξη να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα προς την πλήρωση της τελειότας που αναζητούμε... περιμένουμε ενημέρωση "εκ των εσω"!!!

10:13 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home